SON DAKİKA
Hava Durumu

ADICAN "VİRA BİSMİLLAH" DEDİ

Ak Parti Mersin Milletvekili A.Adayı Saliha Adıcan İlçe teşkilat ziyaretinde bulundular.

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2018 13:59
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2018 13:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
ADICAN "VİRA BİSMİLLAH" DEDİ
Ailesi ve sevenleri ile birlikte teşkilat ziyaretleri yapan ADICAN'I desteklemek ve çıktığı yolda yalnız hissettirmemek adına çok sayıda gönül elçileri ilçelerde hazır bulundular.

Bilindiği üzre Saliha Adıcan Mersin'de iş dünyasında uzun zamandır adından söz ettiren başarılı bir iş kadını. 
Hal öyle olunca özellikle yakın çevresinde aktif olarak saha çalışmalarında gönüllü yardımlar yapmaya bu yardımları gelecek günlerdeki siyasi yatırım görmeksizin karşılıksız devam ettirirken şehrin mülki idari amirleri Saliha Adıcan' a takdirlerini ilettiler. 

Elbetteki farklı siyasi partilerde ismi anılsa da siyasetin hizmet noktası olan Ak Parti 'de yol yürümeye karar verdi.
Hülasa Saliha Adıcan soyadı gibi cana can katmaya dün sahada bugünde siyasette devam kararını vererek Mersin Ak Parti Aday Adayı başvurunda bulunduktan sonra süreç içinde teşkilat ziyaretlerini tamamladılar.

Saliha Adıcan süreç içerisinde seçilip seçilmeme konusunda kendisine soru yönelttiğimizde de ; " Ben dün de Saliha Adıcan 'ım bugünde yarında olacağım. Allah bana ömür verdiği sürece sahada evinizde sofranızda düğününüzde bayramınızda kısacası ekmeği bölüşeceğimiz her anınızda yine yanınızda olacağım. Amaç makama sahip olmak değil makamın bize katacağı gücü yine sizlerle paylaşmaktır." ifadelerini kullanarak herşeye hazırlıklı olarak bu yola çıktığını belirtti.
Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, oturan insanlar, takım elbise ve iç mekan
Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, Murat Kutlay dahil, ayakta duran insanlarGörüntünün olası içeriği: 3 kişi, Raşit Çetin dahil, gülümseyen insanlar, iç mekanGörüntünün olası içeriği: 4 kişi, Feyyaz Yıldız ve Yasemin Boncuk dahil, gülümseyen insanlarGörüntünün olası içeriği: 3 kişi, Raşit Çetin dahil, gülümseyen insanlar, iç mekanGörüntünün olası içeriği: 2 kişi, iç mekan






Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.