SON DAKİKA
Hava Durumu

Ak Parti İl Başkanı Aldemir 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

Adalet ve Kalkınma Partisi Mersin İl Başkanı Adem Aldemir, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Aldemir mesajında, "Aziz milletimiz, 15 Temmuz'da kahramanlık destanı yazmıştır. Cesareti, dirayeti ve mücadelesiyle, bu topraklarda Çanakkale Ruhu'nun halen diri olduğunu göstermiştir," dedi.

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2024 09:48
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2024 09:48
Kaynak: www.bilginhaberci.com
Ak Parti İl Başkanı Aldemir 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

İl Başkanı Aldemir, geçmişi kahramanlıklarla dolu bir milletin milli iradeye karşı yenilgiye uğrattığı hainleri vurgulayarak şunları söyledi: "15 Temmuz;  Demokrasisine, bağımsızlığına ve iradesine uzanan elleri bertaraf eden,  birlik ve beraberlikle kenetlenen bir milletin zaferidir. Bu zafer, milletimizin direnişi ile o gece tanklara, uçaklara meydan okuyan şehitlerimizin cesareti sayesindedir. Silah ve bomba seslerinin gecenin karanlığını deldiği o gecede, aziz milletimiz cesareti ve mücadelesiyle Çanakkale ruhunu ve Kuvayı Milliye şuurunu göstermiştir. Fetullahçı Terör Örgütü'nün hain darbe girişiminde aziz milletimiz üzerine düşen görevi eksiksiz yerine getirmiştir. Halk vatanını, milletini, namusunu korumak için gözünü kırpmadan meydanlara indi. Geçmişi kahramanlıklarla dolu bir millete diz çöktürmeye çalışan hainler, milli irade karşısında yenilmişlerdir. Aziz milletimiz o gece oynanan oyunun farkındaydı. Milletimize darbelerle bedel ödetmeye çalışanların planları altüst olmuş, hainler kendi planlarında boğuldular! 15 Temmuz, demokrasi adına verilen mücadelenin adıdır. Milletimizin onurlu mücadelesi o geceyi unutulmaz kılmıştır."

Aldemir, "Vatanını Seven Herkes Meydanlardaydı" diyerek, 15 Temmuz gecesi milletin dünyaya demokrasi dersi verdiğini vurguladı. "81 Milyon tek yürek olarak hain darbe girişimini bertaraf edip o gece tüm dünyaya demokrasi dersi vermiştir. 15 Temmuz, demokrasi adına verilen mücadelenin adıdır. Milletimizin onurlu mücadelesi o geceyi unutulmaz kılmıştır. Söz konusu vatan olduğunda,  aziz milletimiz, kurtuluş savaşı ve Çanakkale savaşında olduğu gibi vatanı için üzerine düşen görevi her zaman yerine getirmiş ve getirmeye devam edecektir. Türk milleti, vatanına göz dikenlere demokrasi ile karşılık vermiş, hain planları başlarına yıkmıştır. Tanka, tüfeğe karşı milli iradesini ortaya koyarak mücadele eden milletimiz, tüm dünyaya ülkenin gerçek sahibinin kim olduğunu göstermiştir. 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü'nde, Anma Yürüyüşü ve Demokrasi Nöbetine tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz. 15 Temmuz hain darbe girişimini bir kez daha kınıyor, demokrasi uğruna gözünü kırpmadan şahadet şerbetini içen tüm şehitlerimizi minnetle anıyor, gazilerimize sağlıklı ve hayırlı ömürler diliyorum. Tüm aziz milletimize milli duruşlarından dolayı şükranlarımı sunarım. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin," şeklinde konuştu.

Kaynak: www.bilginhaberci.com

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.