İDDEALARIN AKSİNE AÇILIYOR

Mersin Ak Parti Binası Söylentilerin Aksine En Kısa Sürede Hizmete Girmeye Hazırlanıyor !

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bilginhaberci.com
 Farklı söylermler ve çeşitli spekülasyonların aksine Ak Parti İl Binası yeni yeri hizmete girmeye hazırlanıyor tailat ve son görsel rütuşların ardından Vatandaşlarını ağırlamaya başlayacak olan yeni il binası şık ve ferah görünümüyle göz dolduracak hatta şuan için kullanılan binasından daha çok benimseneceğinden eminiz.

Birkaç gün önce bir haber sitesinde 

“Cumhurbaşkanı'nın Mersin Ak Partiden Haberi Varmı?”başlığı kullanılarak yapılan haberde

“Bakan Lütfi Elvan'ın talimatının üzerinden aylar geçmesine rağmen teşkilatı taşınmak için hiçbir girişimde bulunmayan Cesim Ercik'in bu tutumundan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın haberi var mı acaba?” sözleri yazılarak İl Başkanı Cesim Ercik’in bu konuda neden harekete geçmediğine vurgu yapılarak haberin ilgi odağı yapılması yoluna gidilmişti.

İl Başkanı Cesim Ercik ise söylenenlerin aksine İl Binasının tadilatının devam ettiğini tadilatın bittikten sonra en kısa sürede hizmete gireceği bilgisini aktardı.

Mersin Ak Partilier yeni hizmet binasına önümüzdeki günlerde kavuşarak yaklaşan seçimlerin çalışmalarına başlayan teşkilatta  bu binada hizmete hız verecekler. Bizde www.bilginhaberci.com olarak konunun sonuna kadar takipçisi olacağız.